Chronische pijn syndroom

Vernieuwende behandelwijze van chronische pijn

Chronische pijn kan een eigen leven gaan leiden. Met grote gevolgen voor uw dagelijks functioneren. Heeft u last van steeds maar aanhoudende, chronische pijn, waardoor u leuke dingen vermijdt? Blijft u liever thuis en mist u het werk en de sociale contacten? Ofwel beheerst de pijn uw leven?

Met de vernieuwende behandelwijze, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn, kan ik u helpen daar verandering in te brengen.

Aangesloten bij Landelijk Netwerk Chronische Pijn voor Oefentherapeuten

Chronische pijn syndroom

Wat is chronische pijn?

Het is een constante zenuwpijn. Dit kan ontstaan door allerlei lichamelijke oorzaken. Terwijl de schade in het lichaam hersteld is, blijft de pijn sterk aanwezig. De constante pijn kost uw lichaam veel energie en beperkt u in uw vrijheid.

De vernieuwende behandeling richt zich niet op het wegnemen van de pijn, maar leert u hoe u zelf op een andere manier met uw pijnklachten kunt omgaan. Hierdoor krijgt u weer grip op uw eigen leven.

Wat houdt de vernieuwende behandelwijze chronische pijn in?

We bespreken uw haalbare doelen, dat wat u graag weer zou willen doen en kunnen. Samen werken we toe naar deze doelen. U leert op een goede manier om te gaan met de pijn en uw conditie te verbeteren. Hierdoor raakt de pijn meer op de achtergrond en kunt u weer genieten van de waardevolle dingen in het leven. Door gesprekken en door oefeningen krijgt u weer grip op uw klachten en verbetert uw kwaliteit van leven. U wordt zich bewust van uw eigen mogelijkheden. U leert wat u zelf kunt veranderen om er beter van te worden. U hervindt het vertrouwen in uw eigen lichaam, zodat u dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken. Zoals werk, sport, sociale contacten. De pijn blijft een onderdeel van uw leven maar is niet meer leidend.

U – en niet uw pijn – bepaalt uiteindelijk weer uw leven.

Meer info

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op!

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, wordt deze behandeling vergoed door uw zorgverzekering.